Terug naar het overzicht

Th. J. (Theo) van Iperen

Geboren in 1958 in Rijnsaterwoude
Gehuwd, 5 kinderen, 1 kleinkind
Beroep: zelfstandig organisatie adviseur en interim manager
Kerkelijke achtergrond: Christelijke Gereformeerde Kerk

Persoonlijke noot:
Wij wonen sinds 1989 in de mooie gemeente Veenendaal.
Naast gezin en werk vind ik het motiverend om neventaken te hebben. Je doet inspiratie op en kunt wat voor andere mensen betekenen. In de maatschappij is er altijd voldoende te doen. In de jaren 80 ben ik raadslid voor de SGP geweest in de gemeente Barendrecht en sinds 2014 ben ik dat in Veenendaal. In alle facetten van het leven word ik geinspireerd door de Bijbel, het woord van God. De SGP probeert dat ook te doen in politiek en bestuur. Daarom heb ik me aan de SGP verbonden. Solide uitgangspunten, verbinding met anderen zoeken en niet weglopen voor bestuurlijk verantwoordelijkheid.

Bekijk zijn video