Kandidatenlijst SGP Veenendaal bekend

Tijdens de ledenvergadering op 17 november van SGP Veenendaal is de nieuwe kandidatenlijst gepresenteerd. De SGP heeft gekozen voor continuïteit en vernieuwing. De lijst wordt aangevoerd door de eerder dit jaar gekozen lijsttrekker Marco Verloop.

De zittende raadsleden zijn alle weer terug te vinden boven aan de lijst. De huidige fractievoorzitter Dick Both staat op plaats 2. Dave Scheele, Theo van Iperen, Gert Geerts en Jan Snoei staan op respectievelijk de plaatsen 3 t/m 6.

Hoogste nieuwkomer op plaats 8 is Eddie Krooneman, politiek adviseur bij Woord en Daad. Verder staan er op de lijst ook nieuwe namen van jong talent die in de toekomst kunnen doorstromen naar de fractie.

Oud-fractievoorzitter Leunis van Klinken, Tweede Kamerlid Roelof Bisschop en Eerste Kamerlid Peter Schalk staan als lijstduwers op de lijst.

Marco Verloop: “De SGP heeft goede uitgangspunten en goede kandidaten, die zich hebben bewezen als hardwerkende, op Veenendaal betrokken mensen. Daarmee willen we ons ook in de komende periode inzetten voor de inwoners van Veenendaal!”